Σε ρυθμούς εκλογών εξακολουθεί να κινείται η Περιφέρεια Κρήτης, που προετοιμάζεται ρυθμίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια, προκειμένου ν’ ανταποκριθεί τα μέγιστα και στο κομμάτι της έγκαιρης και ασφαλούς ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
Για γρήγορα και ασφαλή αποτελέσματα, έκανε λόγο σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, στη διάρκεια της συνάντησης με του εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Ο κ. Κουκιαδάκης αναφέρθηκε στον τρόπο μετάδοσης των αποτελεσμάτων, που θα μεταδίδονται διαδικτυακά και ταυτόχρονα και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης, με σύστημα on line.
Πρόκειται για μια καινοτομία -είπε ο κ. Κουκιαδάκης- που αναφέρθηκε παράλληλα στη σύμβαση της Περιφέρειας με την εταιρία, που θα συμβάλει στην παγκρήτια μετάδοση των αποτελεσμάτων.
Τα αποτελέσματα θα μεταδίδονται από την ιστοσελίδα www.crete-ekloges.gr. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης www.crete.gov.gr και να ενημερώνονται για την ροή των αποτελεσμάτων από ειδικό «μπάνερ» με την ένδειξη «Eκλογές 2012». 
Νωρίτερα ο κ. Κουκιαδάκης είχε συναντηθεί με τους εκπροσώπους των κομμάτων, αλλά και των Δήμων σε χωριστές συσκέψεις, με αντικείμενο την ασφαλή διεξαγωγή των εκλογών. Και στις δύο περιπτώσεις οι προσκεκλημένοι έλαβαν ενημερωτικό υλικό και ενημερώθηκαν περαιτέρω από υπηρεσιακούς παράγοντες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook