Επισκέψεις σε χωριά της ενδοχώρας του Ρεθύμνου θα πραγματοποιήσεις τις επόμενες ημέρες ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Ρεθύμνου Γιώργος Παπακωνσταντής.

Επίσης αύριο ο κ. Παπακωσταντής την Τρίτη θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά στο Μνημείο Καλλέργη.

Το πλήρες πρόγραμμα του κ. Παπακωνσταντή έχει ως έξης:

Το Πρωί της  Τρίτης, 1η Μαΐου ο Γιώργος Παπακωνσταντής, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου, θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά στο Μνημείο Καλλέργη στο Μπραχίμο του Δήμου Μυλοποτάμου και το απόγευμα θα περιοδεύσει σε χωριά του πρώην  Κουρητών.

Την Τετάρτη 2 Μαΐου, θα επισκεφτεί το Πέραμα Μυλοποτάμου και θα συναντηθεί με πολίτες και παράγοντες της αγοράς.  Το βράδυ  ώρα 19.00 καλεί τους φίλους του στην Κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο δημοτικό κήπο Ρεθύμνου.  Ενώ αργά το βράδυ της Τετάρτης θα συναντηθεί με νέους στο καφέ μπάρ 9/8

Την Πέμπτη3 Μαΐου, το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Παπακωνσταντής θα παραχωρήσει  συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ του Ρεθύμνου.

Το απόγευμα θα περιοδεύσει σε χωριά του Δήμου Μυλοποτάμου (Αγ. Γιάννης, Αγ. Μάμας, Κεραμωτά, Χουμέρι, Ορθές, Μαργαρίτες, Αγγελιανά).

Την Παρασκευή 4 Μαΐου το μεσημέρι ώρα 15.00, ο Γιώργος Παπακωνσταντής είναι προσκεκλημένος στην  εκπομπή « Αντιρρήσεις» Της Κατερίνας Πολύζου, στη Νέα Τηλεόραση  Κρήτης (NEATV)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook