Το ζήτημα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών των δημοσίων και των ιδιωτικών σχολείων τέθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδος με τον υπουργό Παιδείας, Γιώργο Μπαμπινιώτη, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος, στη συνάντηση τέθηκε από τον υπουργό το θέμα της μελλοντικής τριμερούς συνάντησης μεταξύ του υπουργού, των εκπροσώπων των Ιδιωτικών Σχολείων και των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών.

Επίσης έγινε εκτενής συζήτηση για το θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών των δημοσίων και των ιδιωτικών σχολείων.

Ο Σύνδεσμος δεσμεύθηκε ότι μέχρι τις 15 Μαΐου θα καταθέσει στον υπουργό προτάσεις για το θέμα της αξιολόγησης, όπως άλλωστε έχει ζητηθεί να καταθέσουν και οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών.

Πάντως, από πλευράς του Συνδέσμου τονίστηκε ότι «τα ιδιωτικά σχολεία στηρίζουν την αξιολόγηση, αφού άλλωστε την κάνουν πράξη και στα σχολεία τους σε ετήσια βάση».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Θανάσης Ζαχόπουλος, οι αντιπρόεδροι Χαράλαμπος Κυραϊλίδης και Γιώργος Μανθόπουλος, ο Ταμίας Ηλίας Καίσαρης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, Κώστας Δούκας, Γιώργος Λιναρδάτος, Παναγιώτης Μάνεσης, Άλκης Παναγιωτόπουλος και Στέλιος Σάββας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook