Την ανάγκη να ευχαριστήσουν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και προσωπικά τον Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, εξέφρασαν κάτοικοι και φορείς του Δήμου Γόρτυνας, ένεκα της πρόσφατης απόφασης για ένταξη του δρόμου Βασιλική Κρότος στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας.

 Η διαπλάτυνση και ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου οδικού τμήματος, αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και αναμφίβολα οι τελευταίες εξελίξεις έχουν σκορπίσει χαμόγελά αισιοδοξίας και ικανοποίησης σε όλους.

 Μιλώντας για το θέμα ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν προς την κατεύθυνση αυτή και ειδικά τον κ. Αρναουτάκη που στήριξε και προώθησε το αίτημα του μεσαρίτικου Δήμου και των κατοίκων του, για ασφαλτόστρωση ενός οδικού τμήματος που οδηγεί στα νότια παράλια του νομού Ηρακλείου.

 «Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην υπόθεση αυτή και ειδικά τον κ. Αρναουτάκη που χειρίστηκε προσωπικά το θέμα και βοήθησε ώστε να ενταχθεί το έργο.

 Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου είναι αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκήσαμε με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Δήμου μας. Η διαπλάτυνση και ασφαλτόστρωση του δρόμου Βασιλική-Κρότος, θα συνδράμει στην ανάδειξη των νότιων παραλιών. Έτσι σε συνδυασμό με τις επενδύσεις που σχεδιάζουν στην περιοχή διάφοροι επιχειρηματίες, θεωρούμε πως θα υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή.» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σχοιναράκης.

 Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Κώστα Καλογιαννάκη, που ευχαρίστησε με την σειρά του ο Περιφερειάρχη και ανέφερε πως το έργο αυτό είναι ζωτικής σημασίες για ολόκληρη την περιοχή.

 «Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή και τον νότο, αρχίζει να δρομολογείται, χάρη στον κ. Αρναουτάκη και γι αυτό πρέπει να τον ευχαριστήσουμε.» σχολίασε ο κ. Καλογιαννάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook