\”Η κόλαση ωχριά μπροστά στην οργή της περιφρονημένης γυναίκας\”, λένε οι Άγγλοι και στην περίπτωση της Anna Mackowiak, θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουν δίκιο. Ο 45χρονος Marek Olszewski παράτησε την 34χρονη και εκείνη τον εκδικήθηκε με το παραπάνω όταν, λίγες μέρες μετά, βρέθηκε στη χειρουργική της καρέκλα.

Ο Olszweski εκλεισε ραντεβού στο οδοντιατρικό της γραφείο γιατί είχε πονόδοντο και εκείνη φρόντισε να του εξαφανίσει το πρόβλημα… εξαφανίζοντας και τα 32 δόντια του.

Η οδοντίατρος τον νάρκωσε, ξερίζωσε χειρουργικά όλα του τα δόντια ένα προς ένα, τύλιξε το κεφάλι και σαγόνι του με γάζες για να τον αποτρέψει από το ανοίξει το στόμα του και, όταν ξύπνησε από την αναισθησία, του είπε πως υπήρξαν επιπλοκές και θα πρέπει να δει έναν ειδήμονα.

Ο 45χρονος αναφέρει πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί δεν ένιωθε τα δόντια του, αλλά εκείνη του είπε πως το στόμα του ήταν μουδιασμένο και οι γάζες ήταν για να προστατευθούν τα ούλα.

Δεν σκέφτηκε να αμφισβητήσει τα λόγια της επειδή πίστευε πως ήταν επαγγελματίας. Κατάλαβε τι είχε γίνει μόνο όταν έφτασε στο σπίτι και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη.

Τώρα, ο άντρας θα πρέπει να πληρώσει μια περιουσία σε εμφυτεύματα και η νέα του φιλενάδα τον άφησε, γιατί, όπως του είπε, δεν μπορεί να είναι με κάποιον που δεν έχει δόντια.

Η οδοντίατρος, που ζει και δουλεύει στην Πολωνία, είπε πως προσπάθησε να κρατήσει επαγγελματική στάση αλλά, όταν τον είδε αναίσθητο μπροστά της, δεν τα κατάφερε. Η πράξη της ερευνάται, και η γυναίκα κατηγορείται για ιατρική αμέλεια και κατάχρηση της εμπιστοσύνης του ασθενή. Υπάρχει περίπτωση να κατηγορηθεί με 3 χρόνια φυλάκιση.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook