Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες της ψηφιακής εποχής του διαδικτύου, ο Δήμος Πλατανιά, πρωτοπορώντας δημιούργησε ειδική ιστοσελίδα αναζήτησης και ανεύρεσης εργασίας.

Πρόκειται για την ιστοσελίδα «jobs-platanias.minosnet.gr/», στην οποία μπορούν οι εργοδότες να καταχωρήσουν τις θέσεις εργασίας που ζητούν και παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για αυτές.

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Πλατανιά κ.Γιάννης Μαλανδράκης «ο δήμος στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους άνεργους όπως και τους υποψήφιους εργοδότες, δημιούργησε έναν γρήγορο και αποτελεσματικό διαδυκτιακό χώρο αναζήτησης εργασίας μέσω του οποίου, είτε από την πλευρά της προσφοράς είτε από την πλευρά της ζήτησης, θα δημιουργούνται θέσεις οι οποίες θα πληρούν αμοιβαία τους όρους και τις προυποθέσεις της κάθε πλευράς αντίστοιχα.»

Στον ιστότοπο , jobs-platanias.minosnet.gr/, ο ενδιαφερόμενος εργοδότης μπορεί εύκολα και γρήγορα, δημιουργώντας δωρεάν έναν λογαριασμό, να καταχωρήσει την θέση εργασίας που αναζητά.
Επίσης εκείνοι που αναζητούν εργασία μπορούν εύκολα, με την χρήση κριτηρίων ή χωρίς, να δουν τις εργασίες που προσφέρονται.

Προς το παρόν – καθώς η ιστοσελίδα είναι νέα – δεν υπάρχουν καταχωρήσεις, αλλά καθώς το διαδύκτιο έχει μπεί στην ζωή όλων, είναι θέμα χρόνου η προσφορά αυτή του Δήμου Πλατανιά να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για εργοδότες και ανέργους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook