Καθώς ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία είναι αυτήν την Κυριακή, η Κάρλα Μπρούνι έχει φτάσει στα όριά της. Αισθάνεται τόση πίεση και στρες που σταμάτησε ακόμη και να θηλάζει την κορούλα της Ζουλιά, αν και επιθυμούσε να της δίνει μητρικό γάλα έως και τον όγδοο μήνα, όπως είχε η ίδια η Κάρλα αναφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Ηλύσια Πεδία, η 44χρονη Πρώτη Κυρία έχει υποστεί πραγματικό ψυχολογικό σοκ από τη βαρβαρότητα των προσβολών που δέχεται ο σύζυγός της και υποψήφιος για επανεκλογή στη γαλλική προεδρία, Νικολά Σαρκοζί, σύμφωνα με το περιοδικό Closer.

Έτσι, λοιπόν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Κάρλα Μπρούνι κλαίει συχνά και διαμαρτύρεται σε φίλους από την έντονη μάχη η οποία πλησιάζει στο τέλος της σε λίγες ημέρες. «Η ηρεμία που είχε το 2009 έχει χαθεί», προστίθεται. «Σήμερα, έχει χάσει ακόμη και τον ύπνο της, ώστε να πρέπει να φροντίσει τον εαυτό της και να σταματήσει να θηλάζει τη μικρή Ζουλιά. Βιώνει τις χειρότερες στιγμές της ως Πρώτη Κυρία, όχι γιατί δεν ξέρει τι θα γίνει στις 6 Μαΐου, αλλά κυρίως γιατί δεν αντέχει τη βία της προεκλογικής εκστρατείας», γράφει το δημοσίευμα.

Το Closer λέει ότι οι φίλοι της αποκαλύπτουν πως η Κάρλα Μπρο΄θνι βρίσκεται σε εύθραυστη και νευρική κατάσταση αναμένοντας τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Σύμφωνα με το περιοδικό: «Η λεκτική βία και οι επιθέσεις που δέχεται ο σύζυγός της φαίνεται πως είναι ένα πραγματικό ψυχολογικό σοκ για την Πρώτη Κυρία. Ασυνήθιστη στις συμπεριφορές του πολιτικού κόσμου, η Κάρλα ανακάλυψε την πρωτόγνωρη βιαιότητα της οποίας είναι στόχος ο Σαρκοζί. Κι αντιδρά λες και την έγδαραν ζωντανή, συντετριμμένη από την ελάχιστη κριτική κατά του σημερινού προέδρου και συζύγου της. Αν και τέσσερα χρόνια παντρεμένη με τον Νικολά Σαρκοζί στα υψηλότατα αξιώματα, η Κάρλα είναι εντελώς απροετοίμαστη γι’ αυτές τις επιθέσεις που αισθάνεται ότι έχουν στόχο την ίδια προσωπικά».

Η Κάρλα, όπως σχολιάζει το περιοδικό, αντί να ξεκουράζεται στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της.

Σε συνέντευξή της τον Μάρτιο, η Πρώτη Κυρία είχε πει ότι ήθελε να είναι «προσόν» για τον σύζυγό της. «Είμαι εκεί στο πλευρό του όποτε το χρειάζεται και τον στηρίζω 100%».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook