Ένας 39χρονος Έλληνας είναι ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης ενός 30χρονου Έλληνα και ενός 39χρονου Αλβανού, που αποκαλύφθηκε στις 18 Απριλίου στην αγροτική περιοχή «Άγιος Ιωάννης» στα Κεραμειά Λέσβου. Ο δολοφόνος, που είχε διαφορές με τα θύματα για υποθέσεις ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Οι αστυνομικοί, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, τον είχαν προσάγει από την αρχή ως ύποπτο και ήταν βέβαιοι πως αυτός ήταν ο δολοφόνος. Όμως, εκείνος αρνούνταν κάθε σχέση και χρειάστηκε να αναζητηθούν επιβαρυντικά στοιχεία για να συλληφθεί. Αυτό έγινε όταν οι άνδρες της Ασφάλειας ανακάλυψαν το 45άρι περίστροφο που είχε χρησιμοποιήσει ο δολοφόνος, κρυμμένο επιμελώς σε θαμνώδη ερημική τοποθεσία κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το καμένο αυτοκίνητο με τις σορούς των θυμάτων.

Μαζί υπήρχαν κρυμμένα ένα 9άρι πιστόλι κρότου, ένα φυσίγγιο αγνώστου διαμετρήματος, τρεις κάλυκες και δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 52 γραμμαρίων. Τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω στο 45αρι ταίριαζαν με αυτά του 39χρονου δράστη που αναγκάστηκε να ομολογήσει το διπλό έγκλημα. Όπως είπε, πυροβόλησε τους δύο άντρες μετά από διαπληκτισμό, σε έναν απόμερο αγροτικό δρόμο κοντά στη διασταύρωση Λάρσου- Κεραμειών.

Στη συνέχεια, φόρτωσε τα πτώματα στο αγροτικό φορτηγάκι του 30χρονου Έλληνα και τα μετέφερε εκεί όπου βρέθηκαν. Περιέλουσε με βενζίνη το φορτηγάκι, έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του και τράπηκε σε φυγή. Σε βάρος του 39χρονου δολοφόνου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook