Πάνε δεκαετίες από τότε που καταγράφονταν κρούσματα ασυνήθιστων κλοπών, όπως αυτές που συμβαίνουν καθημερινά τώρα τελευταία… Η ανέχεια λόγω της οικονομικής δυσπραγίας μπορεί να αποτελεί άλλοθι για πολλά, όχι όμως και για επικίνδυνες αναρριχήσεις σε μπαλκόνια για την αρπαγή της… μπουγάδας!

Κι όμως, αυτό συνέβη στο κέντρο των Ιωαννίνων, με δράστιδες δυο νεαρές που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν Ελληνίδες οι οποίες έφτασαν στο σημείο να σκαρφαλώσουν στον πρώτο όροφο μιας πολυκατοικίας, για να κλέψουν από το μπαλκόνι τα ρούχα που είχε απλώσει η νοικοκυρά για να στεγνώσουν!

Ο γιος της οικογένειας που τις είδε, δεν πίστευε στα μάτια του! Όταν… συνήλθε από την έκπληξη, προσπάθησε να καταδιώξει τις επίδοξες κλέφτρες. Όμως, εκείνες αποδείχθηκαν… γρήγορες και κατάφεραν να ξεφύγουν, χωρίς ωστόσο τη λεία τους που αναγκάστηκαν να πετάξουν κάτω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο για να μην εντοπιστούν από την Αστυνομία!

Ανάλογο σοκ περίμενε και τον 40χρονο ιδιοκτήτη μιας μηχανής στην περιοχή του Βούρκου Χαλκίδας, που είδε μέρα- μεσημέρι δύο νεαρούς να «ρουφάνε» τη βενζίνη από το ντεπόζιτο και να γεμίζουν ένα μπιτόνι! Οι νεαροί δράστες δεν… συγκινήθηκαν ούτε όταν έβαλε τις φωνές και το έβαλαν στα πόδια εγκαταλείποντας το μπιτόνι μόνο όταν τον είδαν να ορμάει με άγριες διαθέσεις κατά πάνω τους!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook