Το άγχος των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την Πρώτη Κυρία της χώρας, Κάρλα Μπρούνι. Έχει φτάσει στα όριά της και αισθάνεται αφόρητη πίεση, με αποτέλεσμα να σταματήσει το θηλασμό της κόρης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Ηλύσια Πεδία, το 44χρονο πρώην μοντέλο, έχει υποστεί πραγματικό ψυχολογικό σοκ από τη βαρβαρότητα των προσβολών που δέχεται ο σύζυγός της και υποψήφιος για επανεκλογή στη γαλλική προεδρία, Νικολά Σαρκοζί, σύμφωνα με το περιοδικό Closer.

Η Κάρλα Μπρούνι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κλαίει συχνά και διαμαρτύρεται έντονα στους κοντινούς της ανθρώπους για την προεκλογική κατάσταση που επικρατεί. Οι καλές ημέρες του 2009 έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Έχει χάσει ακόμα και τον ύπνο της, για αυτό και σταμάτησε να θηλάζει τη μικρή κόρη της,Γιούλια, παρά την αρχική της επιθυμία να συνεχίσει το θηλασμό μέχρι τον όγδοο μήνα.

\’\’Βιώνει τις χειρότερες στιγμές της ως Πρώτη Κυρία, όχι γιατί δεν ξέρει τι θα γίνει στις 6 Μαΐου, αλλά κυρίως γιατί δεν αντέχει τη βία της προεκλογικής εκστρατείας\’\’, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ασυνήθιστη στις συμπεριφορές του πολιτικού κόσμου, η Μπρούνι δηλώνει σοκαρισμένη, απροετοίμαστη και αισθάνεται σαν να την έχουν γδάρει ζωντανή, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail.

Η Κάρλα, όπως σχολιάζει το περιοδικό, αντί να ξεκουράζεται στέκεται στο πλευρό του συζύγου της και τον στηρίζει 100%, καθώς όπως δήλωσε σε συνέντευξή της το Μάρτιο, θα ήθελε να αποτελεί \’\’προσόν\’\’ για το σύζυγό της.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook