Το ηλεκτρικό ρεύμα μιας οικογένειας στις Εργατικές Κατοικίες της Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο διέκοψε η ΔΕΗ την Παρασκευή.

 Στο πλαίσιο διακοπών στην παροχή ρεύματος λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, εξωτερικό συνεργείο της ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση στο σπίτι που διαμένει μια γυναίκα, χήρα μητέρα 9 παιδιών!

Η πολύτεκνη μάνα εργάζεται στο ΠαΓΝΗ και έχει υποστεί τεράστιες μειώσεις στον μισθό της, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Μάλιστα, στο σπίτι μένει μαζί με τα έξι από τα εννιά παιδιά της, αφού η μια κόρη της είναι παντρεμένη και δύο γιοί της υπηρετούν στον στρατό.

Σήμερα το ρεύμα επανασυνδέθηκε από μέλη του Συλλόγου Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων οι οποίοι μαθαίνοντας για την περιπέτεια της άτυχης γυναίκας πήγαν στις Εργατικές Κατοικίες και πήραν το νόμο στα χέρια τους.

’’Όλες αυτές τις μέρες μαγείρευα στην γειτονιά και στο σπίτι της κόρης μου, δεν είχα άλλη δυνατότητα αφού όλα τα παιδιά μου είναι άνεργα, δεν μπορούσα να βρω τα χρήματα’’ είπε η πολύτεκνη μάνα μετά την επανασύνδεση του ρεύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ρεύματος της οικογένειας ανέρχονται στα 1490 ευρώ και δεν περιλαμβάνουν χαράτσι της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook