Το διεθνές ταξιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο «Travel Chanel International»βρέθηκε χθες πρωτομαγιά, στο Δήμο Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας που υλοποιεί στη χώρα μας σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, από τις 23 Απριλίου έως σήμερα 2 Μαϊού.
Το «Travel Channel International», αποτελεί το μοναδικό κανάλι με εμβέλεια σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, αφιερωμένο αποκλειστικά στα ταξίδια και θέματα Τουρισμού. Εκπέμπει σε 118 χώρες, σε 20 διαφορετικές γλώσσες και υπολογίζεται ότι το πρόγραμμα του μεταδίδεται σε περίπου 60 εκατομμύρια νοικοκυριά.
Το συνεργείο του διεθνούς ταξιδιωτικού δικτύου, καλωσόρισαν στη Νεάπολη ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Μαρής, το Γραφείο Τύπου του Δήμου, ο ιδιοκτήτης του ΚΕΡΑ ΤΟΥΡΣ κ. Θωμάς Τζανόπουλος και ο κ. Λεωνίδας Κλώντζας Δημοσιογράφος της τοπικής Εφημερίδας «ΑΝΑΤΟΛΗ».
Την τηλεοπτική ομάδα συνόδευαν ο υπεύθυνος Δ.Σ. ΕΟΤ Αθήνας κ. Γιώργος Σταφυλάκης και η υπεύθυνη Δ.Σ. ΕΟΤ Ηρακλείου κ. Ευρυδίκη Αντωναράκη. Στη συνέχεια ακολούθησε η κινηματογράφηση των σημείων που αποτελούν ενδιαφέρον στη Νεαπολη, αφού πρώτα οι επισκέπτες δεχτήκαν τα κεράσματα των ντόπιων. 
Αμέσως μετά ξεκίνησε ένα μικρό οδοιπορικό στην γύρω περιοχή, με σύντομη στάση στο Παραδοσιακό Χωριό των Λιμνών ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην πόλη του Αγίου Νικολάου όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σγουρός και η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού και Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Καφετζάκη. 
Στο Συνεργείο και στους συντελεστές του ΕΟΤ προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα, πληροφοριακό υλικό, DVD και συσκευασία αγνού ελαιόλαδου της περιοχής.
Ακολούθησαν λήψεις γύρω από την γραφική Λίμνη του Αγίου Νικολάου, η οποία λόγω της ημέρας ήταν κατάμεστη από επισκέπτες ντόπιους και ξένους, πράγμα που ενθουσίασε τους κινηματογραφιστές, οι οποίοι όπως είπαν, είχαν ως στόχο να αναδείξουν τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της Λίμνης που είναι μοναδικής φυσικής ομορφιάς! 
Ο Στιούαρτ, ο Μαρκ και ο Τζέυ απόλαυσαν την πανοραμική θέα του Αγίου Νικολάου, του κόλπου Μιραμπέλλου, της Ελούντας και πραγματοποίησαν εντυπωσιακές λήψεις.

 Ο μικρός περίπλους του μνημείου της Σπιναλόγκας τους σαγήνευσε αφήνοντας στη μνήμη τους ανεξίτηλες εικόνες από το μαγικό τοπίο του κόρφου της Ελούντας.

Το απόγευμα το συνεργείο του Travel Channel βρέθηκε στην περιοχή του Καλού Χωριού ολοκληρώνοντας το ταξιδιωτικό οδοιπορικό της .
Με το υλικό που κινηματογραφήθηκε θα δημιουργηθούν 5 θεματικά μικρά φιλμάκια που θα αφορούν πέντε θεματικές εμπειρίες για την Ελλάδα. 
Η τηλεοπτική προβολή των παραπάνω θα διαρκέσει 3 μήνες κατά την διάρκεια των οποίων θα προβληθούν 910 φορές στο διεθνές ταξιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο «Travel Chanel International».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook