Η Λιάνα Κανέλλη βρέθηκε στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο για τον Θεόδωρο Πάγκαλο, την Ευγενία Μανωλίδου αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η εκρηκτική πολιτικός αναφέρθηκε στο γιo της ενώ έκανε και μία αποκάλυψη.

Η Λιάνα Κανέλλη αποκάλυψε πως ψάχνει δουλειά στην τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια αλλά δεν βρίσκει: «Ως φιλοξενούμενη δεν κοστίζω τίποτα, κάνω και τα νούμερα, και έτσι λένε \”γιατί να την προσλάβουμε αφού έρχεται και μας κάνει το σόου τζάμπα;\”» και συμπλήρωσε πως η ίδια ήθελε να φύγει από τη τηλεόραση αλλά εξαιτίας της πολιτικής κατέληξε να εμφανίζεται περισσότερο: «Εγώ δεν έφυγα από τη τηλεόραση. Πίστευα πως κάνοντας πολιτική θα έφευγα από τη τηλεόραση, δεν ήξερα πως θα αναγκαζόμουν να κάνω πολιτική μέσα από τη τηλεόραση. Βγαίνω στη τηλεόραση 3-4 φορές τον μήνα και έχω φάει και εμπάργκο από τον ΑΝΤ1 και το Mega». Έχοντας μία μεγάλη καριέρα στη τηλεόραση δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη περίοδο στο συγκεκριμένο μέσο: «Αυτή η τηλεόραση που έχουμε δεν μου λείπει, αυτή που θέλω εγώ δεν χωράει… για να κάνω τηλεόραση θα ελιμαι εγώ συγγραφέας του ρόλου μου, δεν μπορώ να παίζω με σκαλέτα που κάνουν άλλοι. Για να έχουμε τηλεθέαση πρέπει να αποφασίσουμε τι καλλιεργούμε το καλύτερο ή το χειρότερο των ενστίκτων μας; Εγώ όταν βλέπω τον Αυγερόπουλο ή τον Βαξεβάνη δεν πιστεύω πως κάνουν κάτι κακό ή εμπορικό. Αν όμως έχεις την επιλογή του μεσημεριανού γυρνάς σπίτι ταβλιάζεσαι στον καναπέ και ανοίγεις το χαζοκούτι, αυτό λες τηλεθέαση εσύ σήμερα;».

Αναφέρθηκε όμως και στο γιο της: «Για τον γιο μου έχω μόνο το άγχος του μέλλοντος. Είναι Παναθηναϊκός και αποφασίζει μόνος του τις κομματικές του επιλογές. Δεν είναι γραμμένος στη ΚΝΕ. Τη προσωπική του ζωή όμως δεν θα τη σχολιάσω στη τηλεόραση γιατί θα ήμουν κατίνα μάνα».

Η Λιάνα σχολίασε όμως και τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Λυπάμαι τον κακόμοιρο τον Άδωνι, τον έχω ακούσει να λέει πως μπορεί να χάσει τα πάντα από τη ζωή του αλλά αν χάσει τη τηλεόραση θα αυτοκτονήσει. Τον άκουσα με τα αυτιά μου. Πιστεύω πως μπορεί να φτάσει στο έγκλημα αρκεί να τον τραβάει η κάμερα». Δεν μπόρεσε όμως να μην κάνει και ένα σχόλιο και για τη σύζυγό του, Ευγενία: «Τη Μανωλίδου δεν τη ξέρω καθόλου τη γυναίκα, τώρα νομίζω πως έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση από το να διευθύνει μία ορχήστρα αραιά και που στο Πεκίνο».

Η Λιάνα Κανέλλη απάντησε και στο αν πρόκειται να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars»: «Το διάβασα και εγώ το σενάριο για το Dancing with the stars. Είμαι χορευταρού, αρκεί να το κάνω και να το νιώθω από τα μέσα μου. Το να κάνω την αρκούδα που της βαράνε το ντέφι δεν υπάρχει. Πρόταση δεν δέχθηκα ποτέ, το έγραψαν και δεν με πήραν καν να με ρωτήσουν. Είναι εκμετάλλευση και τζάμπα διαφήμιση. Αποφάσισα στη ζωή μου να μην γίνω θέαμα!».

Σχολίασε όμως και τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά το ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού: «Θεωρώ γελοίο πράγμα να μπαίνω στο γήπεδο και να μην μπορώ να δω κανέναν παίκτη από τα δακρυγόνα. Αυτό το θέαμα είναι θέμα μόνο για τη τηλεόραση. Είναι εμπόρευμα και αυτό το εμπόρευμα σάπισε. Το καπάκι σ’αυτή την ιστορία είναι ότι οι δηλώσεις είναι άθλιες. Ακόμα και η συγγνώμη που ακούστηκε είναι άκυρη γιατί από τότε που μάθαμε τη συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο».

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook