Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους στην αναμέτρηση της Τετάρτης (2/5) στο Μάλεμε ανάμεσα σε Πλατανιά και Λάρισα, με τη χανιώτικη ομάδα να διατηρείται παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα σε τροχιά πλέι-οφ ανόδου.
Σε ένα παιχνίδι με αρκετό πάθος και από τις δύο πλευρές, αλλά χωρίς πολλές φάσεις, οι γηπεδούχοι μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη, έχοντας κλασική ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Πάγκαλο (15\’) και δοκάρι στο δεύτερο μέρος με τον Μιρτσέτα (55\’), ενώ από την άλλη η ΑΕΛ \”άγγιξε\” το γκολ αλλά και τη νίκη στο 93\’ με τον Χατζή, την κεφαλιά του οποίου απομάκρυνε στη γραμμή ο Ναζλίδης.
Στο Μάλεμε βρέθηκαν περίπου 1.000 φίλαθλοι, ανάμεσα στους οποίους και μερικοί της Λάρισας, αλλά και κάποιοι του Εργοτέλη, αφού ένα πανό των \”Daltons\” υπήρχε στο \”πέταλο\” που βρίσκονται και οι \”Platanias ultras\”.

Το φιλμ του αγώνα
6\’ Σουτ του Χατζή η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

15\’ Πρώτη καλή στιγμή για τον Πλατανιά με τον Ναζλίδη να πασάρει στον Πάγκαλο, που με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

26\’ Εκτέλεση φάουλ του Πλατανιά με \”κομπίνα\” και τελικό αποδέκτη τον Μαρτσάκη, που σουτάρει άουτ.

28\’ Σουτ του Τ. Γκονζάλες η μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

55\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά με τον Μιρτσέτα να στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι μετά από γύρισμα του Μαρτσάκη.

61\’ Φάουλ του Ζεκίνια από πλάγια θέση η μπάλα άουτ.

62\’ Σουτ του Ναζλίδη λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

68\’ Επικίνδυνη σέντρα του Ζεκίνια προ του Καούνου ο Τζανής με το στήθος γυρίζει την μπάλα στον Λαζαρίδη, που μπλοκάρει.

77\’ Σέντρα του Μπλέντι κεφαλιά του Γκρούμπιεσιτς ο Λαζαρίδης αποκρούει στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ.

83\’ Σουτ του Γκρούμπιεσιτς η μπάλα άουτ.

85\’ Από \”σκαφτή\” μπαλιά του Καρανίκα ο Καούνος φεύγει στην πλάτη του Δημήτρη αλλά ο Λαζαρίδης έγκαιρα βγαίνει από την εστία του και προλαβαίνει να διώξει μπροστά από τον έμπειρο φορ της ΑΕΛ.

90\’+3\’ Η Λάρισα \”αγγίζει\” το γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρανίκα και κεφαλιά του Χατζή αλλά ο Ναζλίδης με κεφαλιά σώζει πάνω στη γραμμή.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Δημήτρης, Τζανής, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Γκ. Γκονζάλες, Μιρτσέτα (90\’ Παπαζούδης), Πάγκαλος (89\’ Μανουσάκης), Ναζλίδης, Μαρτσάκης (80\’ Χαϊκάλης).

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Καρανίκας, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Χατζής, Τ. Γκονζάλες (46\’ Χασομέρης), Μπλέντι, Ζεκίνια (71\’ Γκρούμπιεσιτς), Καούνος (89\’ Φωτιάς).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook