Επιτυχία επισήμανε ότι είναι για την ΑΕΛ ο βαθμός που απέσπασε από τον Πλατανιά στο Μάλεμε, ο προπονητής των \”βυσσινί\”, Μιχάλης Ζιώγας, που παράλληλα είπε ότι η ομάδα του μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη με την ευκαιρία που έχασε στο φινάλε.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, η οποία αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος . Είχα την ευκαιρία να δω τον Πλατανιά στο ματς με τον Πιερικό και μου άρεσε πολύ. Είδα τις αδυναμίες που έχει σαν ομάδα αλλά και τα πλεονεκτήματα και προσπαθήσουμε, με βάση αυτά, να καταστρώσουμε τα σχέδιά μας. Θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και να προσθέσουμε μια ακόμη καλή εμφάνιση.

Σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε και μάλιστα στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς στη φάση του Χατζή. Παρόλα αυτά, στη φάση που βρίσκεται στο πρωτάθλημα και η ομάδα μας, και ο βαθμός εκτός έδρας είναι επιτυχία. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Ξέρουμε η θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΛ δεν αρμόζει στην ιστορία της. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε από εδώ και πέρα να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας θέση ώστε να μπούνε οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Εύχομαι στον αντίπαλο προπονητή να πετύχει τους στόχους και σε εμάς να πάρουμε από εδώ και πέρα αυτό που μας αξίζει».

Σχετικά με την 1η Μαΐου και την επέτειο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Λάρισας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής είπε:

«Η ΑΕΛ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και για μένα βρίσκεται μέσα στις 5 κορυφαίες της Ελλάδος, βάσει τίτλων και βάσει των παικτών που έχει δώσει στις εθνικές ομάδες, χωρίς αυτό να μειώνει τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό που έγινε τότε μπορεί να ξαναγίνει. Απλώς χρειάζεται υπομονή, επιμονή και όραμα από αυτούς που ηγούνται της ομάδας.
Η ΑΕΛ έχει πολύ κόσμο που την αγαπάει παθολογικά και οι ομάδες εκείνες που έχουν τέτοιο κόσμο μπορούν να πετύχουν πράγματα. Μακάρι να το κάνουν και άλλες επαρχιακές ομάδες ώστε να γίνει το ποδόσφαιρο πιο ανταγωνιστικό. Βέβαια έχουν αλλάξει τα οικονομικά μεγέθη, αλλά από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ έχει τη δύναμη να πρωταγωνιστεί ώστε να είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα της Super League κάθε χρονιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook