Ακόμα μία εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα του Πλατανιά πραγματοποίησε ο Στέφανος Μαρτσάκης, που μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάρισα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" στη συνέντευξη τύπου.

Ο 22χρονος Χανιώτης επιθετικός τόνισε ότι ακόμα και ο βαθμός απέναντι στην ΑΕΛ αποτέλεσε ακόμα ένα βήμα για την είσοδο της ομάδας του στα πλέι οφ ανόδου:

"Σήμερα παίζαμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τη Λάρισα. Πιστεύω ότι πραγματοποιήσαμε μία πάρα πολλή καλή εμφάνιση. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε λόγω ατυχίας και βιασύνης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την εμφάνιση που είχαμε. Πιστεύω ότι έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε τυχαία σε αυτή τη θέση. Σήμερα, με το βαθμό που πήραμε, κάναμε ένα ακόμα βήμα για την είσοδό μας στα πλέι οφ. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε. Τουλάχιστον όμως δεν το χάσαμε κι αυτό έχει σημασία στο σημείο που έχουμε φτάσει. Τώρα, έχουμε μπροστά μας άλλα τρία παιχνίδια συν τα δύο που παίρνουμε στα χαρτιά. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε και τα τρία έτσι ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να πάμε με πλεονέκτημα στα μπαράζ".