O 23ος Τζέιμς Μποντ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ντάνιελ Κρεγκ ετοιμάζεται να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη τον Νοέμβριο του 2012, με αφορμή την 50ή επέτειο από την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του πράκτορα 007 και έχοντας ξεπεράσει ένα μεγάλο πρόβλημα: τη χρεοκοπία της MGM.

Με την εταιρεία να αντιμετωπίζει έντονα οικονομικά προβλήματα, η παραγωγή της 23ης ταινίας με ήρωα τον Μποντ είχε ανασταλεί.

Οι νέοι ιδιοκτήτες της MGM, Μάικλ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι, επιβεβαίωσαν το βράδυ της Τρίτης ότι ο 007 θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη στις 9 Νοεμβρίου του 2012.

Τη νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ θα σκηνοθετήσει ο Σαμ Μέντες του American Beauty.

Παρά τις φήμες που έλεγαν ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ θα αποχωρούσε από το ρόλο, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατούσε, ωστόσο ο ίδιος -παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του- έλεγε ότι διατηρεί την πίστη του στο πρότζεκτ και ότι επιθυμεί να ξεκινήσει δουλειά «το γρηγορότερο δυνατόν».

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Casino Royale και Quantum of Solace.

Η πρώτη ταινία με ήρωα τον πράκτορα 007 (Τζέιμς Μποντ εναντίον Δόκτορος Νο) προβλήθηκε στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 1962. Το 2012 συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη αυτή κινηματογραφική εμφάνιση.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook