Σε δημόσιο ψυχιατρείο της Αθήνας οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών ένας 49χρονος που συνελήφθη για τρίτη φορά μέσα σε 12 χρόνια με ένα ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του. Ανάλογα με την ψυχιατρική γνωμάτευση θα κριθεί η τύχη του, καθώς θεωρείται επικίνδυνος μιας και είχε σκοτώσει τον ίδιο τον αδελφό του!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών είχαν πληροφορίες ότι ο 49χρονος, που είχε συλληφθεί με παράνομα όπλα στο Νοέμβριο του 2000 και τον Δεκέμβριο του 2010, είχε συγκεντρώσει και πάλι οπλοστάσιο. Μόλις τον είδαν έξω από το σπίτι του, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν και στη συνέχεια ερεύνησαν το σπίτι και οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν.

Ο σύγχρονος «Κάιν», που είχε εκτίσει ποινή για την δολοφονία του 27χρονου αδελφού του στις 18 Ιουνίου 1993, είχε γεμίσει με όπλα το εσωτερικό του σπιτιού αλλά και την… αυλή του! Σε διάφορα σημεία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα ένα πιστόλι με γεμιστήρα, ένα περίστροφο, ένα όπλο- φακός με ηλεκτρική εκκένωση, 11 κυνηγετικά μαχαίρια, δύο σιδερογροθιές, ένα ξίφος «σαμουράι» με θήκη, δύο τσεκούρια, 602 δύο κυνηγετικά φυσίγγια, έξη κάλυκες και ένα γεμάτο φυσίγγιο περιστρόφου και ένας κάλυκας πιστολιού!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook