Νέο περιστατικό κλοπής καλωδίων χαλκού είχαμε στο δήμο Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης, 2 άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο κλούβα, μπήκαν μέσα στη μάντρα του δήμου στον Κρουσώνα και έκλεψαν 2 καλώδια συνολικού μήκους 190 μ. περίπου.

Την ώρα της κλοπής, ο υπάλληλος του δήμου βρισκόταν λίγα μέτρα παραπάνω και όταν αντιλήφτηκε την κλούβα έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Οι δυο άγνωστοι φόρτωσαν τα καλώδια στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατευθυνόμενοι προς τον οικισμό Λουτράκι.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, στην οποία δόθηκε και ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, η οποία και διεξάγει την έρευνα για τον εντοπισμό της.

Τα συγκεκριμένα καλώδια που κλάπηκαν, είχαν αντικατασταθεί από γεώτρηση του δήμου Μαλεβιζίου με σκοπό να εκποιηθούν από τη Δ.Ε.Υ.Α.Μ.

Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης καταδίκασε το γεγονός, εξέφρασε την αγανάκτηση του για την κλοπή, αλλά και για το θράσος που επέδειξαν οι κλέφτες, αφού δεν δίστασαν να μπουν εν ώρα εργασίας μέσα στην μάντρα του δήμου, εντός του οικισμού του Κρουσώνα, αδιαφορώντας ακόμα και τον υπάλληλο που βρισκόταν μερικές δεκάδες μέτρα μακρύτερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook