Μερικές μόνο εβδομάδες μετά τον τηλεμαραθώνιο για την Κρητική Εστία και τους φοιτητές που δεν έχουν χρήματα ούτε για το ενοίκιο μια ακόμη ιστορία έρχεται στο προσκήνιο και προκαλεί συγκίνηση και προβληματισμό.

Ο λόγος για έναν φοιτητή της Ιατρικής Αθηνών, κρητικής καταγωγής ο οποίος δεν μπορεί να ολοκληρώσει τις σπουδές του λόγω της οικονομικής συγκυρίας.

Ο νεαρός φοιτητής ο οποίος όπως φαίνεται χρωστά λίγα μαθήματα για το πτυχίο, υψώνει φωνή αγανάκτησης και απελπισίας.

Με αίτημα του προς τον Σύλλογο Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων τονίζει : \”είμαι επί πτυχίο φοιτητής στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου των Αθηνών, και αντιμετωπιζω οξύ οικονομικό πρόβλημα που μου απαγορεύει την συνεχιση των σπουδών.

Εργαζόμουν στο πανεπιστήμιο σαν απασχολούμενος εποχιακά.

Κατάγομαι από το Ηράκλειο και έμενα στην Κρήτη.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ πάρω λίγα χρήματα να ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΟ.\”

Να σημειωθεί πως η μητέρα φοιτητή που σπούδαζε στο ΤΕΙ Κρήτης και συγκεκριμένα στην ΣΤεΦ του Ηρακλείου, με επιστολή της προς τον Λάκη Λαζόπουλο κατηγορεί για την αυτοκτονία του γιού τους πριν απο έαν μήνα, τους καθηγητές της σχολής και την γενικότερη κατάσταση στη χώρα.

Αν και η επιστολή έγινε γνωστή απο τον ίδιο τον Λάκη Λαζόπουλο, δεν ύπηρξε κάποια αντίδραση απο τους καθηγητές του συγκεγκριμένου τμήματος του ΤΕΙ Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook