Δύο νέες αυτοκτονίες έρχονται σήμερα να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των Ελλήνων που βάζουν τέλος στη ζωή τους κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Στην κεντρική πλατεία στου Γκύζη και συγκεκριμένα επί της οδού Παπαστράτου βρήκε κρεμασμένο στο σπίτι του ο ίδιος του ο γιος σήμερα το ξημέρωμα έναν 40χρονο άντρα.

Ο άνδρας κρεμάστηκε στο σπίτι του πλησίον της κεντρικής πλατείας του Γκύζη τις στις 5 τα ξημερώματα και ο γιος του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, ύστερα από το ισχυρό σοκ που υπέστη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ακόμα ένα θύμα της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας και προστίθεται στην αυξανόμενη λίστα των χιλιάδων ανθρώπων που αυτοκτόνησαν την τελευταία διετία.

Κρεμασμένος βρέθηκε στο Αγρίνιο άνδρας, 60 ετών, στο σπίτι του στο κέντρο του Αγρινίου επί της Χαριλάου Τρικούπη στο οποίο έμενε μόνος. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία της πόλης ενώ τα αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος ερευνώνται.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε ο άνδρας και φαίνεται να τον οδήγησαν σε απόγνωση και κατά συνέπεια στην αυτοχειρία.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο άνδρας αγνοούνταν για τρεις μέρες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή του. Η σωρός του μεταφέρεται στην Πάτρα για νεκροψία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook