Ως ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας ενός 14χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από τρία αυτοκίνητα στο Ρίο, ενώ επέστρεφε από το σχολείο του μαζί με τον μικρότερο αδελφό του ο οποίος υπέστη ισχυρό σοκ βλέποντας τον αδελφό του αιμόφυρτο!

Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, τα δυο παιδιά, που είναι εγγονοί γνωστού βιομηχάνου, είχαν μόλις διασχίσει μια γέφυρα με τα ποδήλατά τους όταν ένα τζιπ με γυναίκα οδηγό που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση χτύπησε τον 14χρονο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Το άτυχο παιδί εκτινάχτηκε σε απόσταση αρκετών μέτρων και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες δύο επερχόμενων αυτοκινήτων που επίσης οδηγούσαν γυναίκες!

Το ατύχημα συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και η κυκλοφορία διακόπηκε άμεσα, ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 14χρονο μαθητή της Γ\’ Γυμνασίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Τα πρώτα 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα για να ξεπεράσει τον κίνδυνο το άτυχο παιδί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook