Πιθανότατα η ριγέ ζακέτα του μικρού επισκέπτη του ζωολογικού πάρκου αποτέλεσε την καλύτερη παραπλάνηση για την πεινασμένη λιονταρίνα , η οποία πίστεψε πως το επόμενό της γεύμα θα είναι μία μικρή ζέβρα.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει την ξεκαρδιστική στιγμή κατά την οποία η λέαινα με κάθε δυνατό τρόπο προσπαθεί, ευτυχώς μάταια, να πιάσει το μικρό αγοράκι που κάθεται ανενόχλητο μπροστά της.


Το προστατευτικό τζάμι τη δυσκολεύει αλλά δεν την αποθαρρύνει. Η Kya βρίσκεται στο Oregon Zoo, είναι τεσσάρων ετών και όπως δηλώνουν οι εργαζόμενοι στο Fox12, πάντα έδειχνε τεράστιο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τους μικρούς επισκέπτες της.

Το μικρό αγόρι ονομάζεται Jack και πήγε στο πάρκο με τους γονείς του, οι οποίοι τον βιντεοσκοπούν, γελώντας. Το διαχωριστικό τζάμι τους κάνει να μην ανησυχούν καθόλου και απολαμβάνουν το στιγμιότυπο.

Μάλιστα, τον προτρέπουν να γυρίσει την πλάτη του και να χαιρετήσει το \’\’γατάκι\’\’, αλλά αυτός παραμένει σταθερός στη θέση του, δίχως να φοβάται ούτε λεπτό.

Με νύχια και με δόντια παλεύει να τον φτάσει, αλλά δεν τα καταφέρνει, για αυτό και επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα. Ανοίγει το τεράστιο στόμα της και από αυτό ξεπροβάλλουν τα τεράστια δόντια της.

Ούτε αυτά στάθηκαν ικανά να της προσφέρουν το μεσημεριανό της.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι το πάρκο είναι απόλυτα ασφαλές καθώς πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας.

Μπορεί η Kya να μην επωφελήθηκε της επίσκεψης, αλλά ο μικρός Jack πέρασε ένα εκπληκτικό πρωινό φύση.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook