Την Παρασκευή (4/5) με την πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ. Χανίων, που θα πάρει μέρος στο 28ο Παγκρήτιο Κύπελλο \”Μάχη της Κρήτης\”, το οποίο φέτος διοργανώνει στις Μουρνιές η Ε.Π.Σ.Χ.

Σε 21 ποδοσφαιριστές υπολογίζουν οι Ενωσιακοί προπονητές, Βαγγέλης Πρόκος και Γιάννης Μηνάς, για τον ημιτελικό με το Λασίθι αλλά και τον τελικό (είτε τον μεγάλο είτε τον μικρό) και αυτοί είναι οι εξής:

Κομπογεννητάκης Ελευθέριος, Γιουρουκάκης Ιωάννης, Σκαλιδάκης Θεόδωρος (Κισσαμικός), Καραταράκης Γεώργιος, Δερουκάκης Ευάγγελος (Ιωνία 2000), Αμαξόπουλος Ευγένιος (Ηρακλής Νεροκούρου), Κακαξυλάκης Βασίλειος (Κορωνίδα), Τερεράκης Κωνσταντίνος, Καζάκος Μιλτιάδης, Λεβεντέλης Ιωάννης (Αρης Σούδας), Πενταράκης Χαράλαμπος, Καραντωνάκης Ζαχαρίας-Ραφαήλ (Πλατανιάς), Φυντικάκης Βασίλειος, Σκουλουδάκης Δημήτριος, Σκευοφύλαξ Κωνσταντίνος (Α.Ο. Χανιά), Κουράκης Φανούριος-Μάρκος (Ποσειδών Τσικαλαριών), Μαραγκουδάκης Χαράλαμπος (Νέοι Χανίων), Κοντορινάκης Αλέξανδρος (Κρητικός Αστήρ), Ξηράκης Σαράντος (Νέοι Μινωταύρου), Πάτας Νικόλαος (Ασπίδα), Λεβεντάκης Παναγιώτης (Κεραμειά).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook