Κάποια από τα επόμενα βράδια μη διστάσετε να μεταμορφωθείτε, να τολμήσετε κάτι διαφορετικό, να παίξετε ένα διαφορετικό ρόλο.

Οι εναλλαγές είναι κάτι που όλοι προσέχουν ενώ αρέσουν και στο αντρικό φύλο. Η προσπάθεια δεν μπορεί παρά να εκτιμηθεί.60′s kitten. Το φετινό 60′s look αποτελείται α. από κότσο μπανάνα (μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ hairstyling στα μεγάλα πολυκαταστήματα καλλυντικών που θα σας βοηθήσουν να τον πετύχετε) β. eyeliner και πολύ-πολύ μάσκαρα που να χαρίζει όμως όγκο (δουλέψτε με το βουρτσάκι μία-μία τις βλεφαρίδες).


Futurism. Ιδανικό για όσες μακραίνετε τα μαλλιά σας. Με ένα προϊόν για φορμάρισμα θα πάτε τα μαλλιά σας όλα μαζί προς τα πίσω χτενίζοντάς τα με τα δάχτυλα. Τονίστε με ένα μολύβι το περίγραμμα των ματιών σας και αφήστε τα χείλη εντελώς nude.China girl. Όσες αγαπάτε το exotic αποτέλεσμα κι έχετε μαύρα μαλλιά, ένα αξεσουάρ με λουλούδια από τη μία πλευρά του κεφαλιού θα σας πηγαίνει πολύ. Ισώστε τα μαλλιά σας κάντε τα χωρίστρα στο πλάι και στο μακιγιάζ τονίστε περισσότερο τα μάτια.San Francisco look… Πιάστε τις μπροστινές σας τούφες και κάντε τις κοτσιδάκια για ένα πιο grunge αποτέλεσμα στο look σας. Και σε αυτή την περίπτωση τονίστε τα μάτια σας με ένα ελαφρύ smokey eye. Επιλέξτε ένα μολύβι με χρώμα όπως μπλε ή πράσινο.

jenny.gr