Κάλεσμα στους Χανιώτες φιλάθλους απευθύνει ο Α.Ο. Χανιά ώστε να βρεθούν την Τετάρτη 9 Μαΐου στα Περιβόλια για να συμπαρασταθούν στους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη στο πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή με την Προοδευτική.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά γνωστοποιεί στους Χανιώτες φιλάθλους ότι το κρισιμότατο ματς με αντίπαλο την Προοδευτική, για τη 19η αγωνιστική της FL2,  θα διεξαχθεί στις 17.00 της Τετάρτης 9/5, στο Γήπεδο Περιβολίων.Για την προβολή του αγώνα που έχει ειδική σημασία – μιας και θα κρίνει τη φετινή πορεία του ΑΟΧΑΝΙΑ- από άυριο θα προβάλεται τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ ενω θα μοιραστούν και 5000 διαφημιστικά φυλλάδια στην πόλη των Χανίων.

Η Διοίκηση, η Επιτροπή Στήριξης, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team  του συλλόγου καλούν τους Χανιώτες να προσέλθουν στα Περιβόλια και να συμπαρασταθούν στην ομάδα για να επιτευχθεί η παραμονή στην κατηγορία.
Επίσης ευχαριστούν από καρδιάς τον κεντρικό χορηγό του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, τη JET OIL, και την οικογένεια Μαμιδάκη που συμπαρίστανται έμπρακτα στην ομάδα την τελευταία πενταετία.
Όλοι την Τετάρτη στα Περιβόλια για να κρατήσουμε τον ΑΟΧ μας, ψηλά!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook