Τη ευκαιρία να τσεκάρουν τους ποδοσφαιριστές τους είχαν οι προπονητές Τιμόθεος Καβακάς και Χρήστος Βασιλείου στο φιλικό που τελείωσε πριν από λίγο ανάμεσα στην Επισκοπή και τον Πλατανιά και βρήκε νικητές τους ερυθρολεύκους με 0-2. 
Το ρεπό που έχουν και οι δύο ομάδες στα πρωταθλήματα της FOOTBALL LEAGUE και της Δ’ Εθνικής αντίστοιχα, τους έδωσε το δικαίωμα να διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους μέσα σε οικογενειακό κλίμα προκειμένου να μην χάσουν το ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, η Επισκοπή έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μιχελακάκη στο 6’ όταν το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ. 
Λίγο αργότερα και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με το Νικολάου να πιάνει την κεφαλιά όμως ο Λιούργης έδιωξε σε κόρνερ. 
Στο 26’ ο Νούτσος είχε τετ α τετ αλλά πλάσαρε άουτ ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Κατσικοκέρης προσπάθησε να σκοράρει όμως στη γραμμή έδιωξε ο Μανόλης Πετράκης. 
Με την συμπλήρωση εξήντα λεπτών ο Μαρτσάκης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 65’ ο Κατσικοκέρης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Πλατανιά. 
Ο Βελονάκης στο 80’με γυριστό δυνατό σουτ ανάγκασε τον Λιούρδη να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Κατσικοκέρης στο 89’ όταν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την άψογη πάσα του Μπαξεβάνη που τον έβγαλε μόνο του στο σημείο του πέναλτι. 

Επισκοπή (Χρήστος Βασιλείου): Ο. Κελαϊδής ( 46’ Βογιατζιδάκης), Ξυνομηλάκης ( 74’ Καψαλάκης), Μανταδάκης ( 74’ Σιόρε), Σουμπασάκης, Μουλίτσας ( 55’ Μ. Κατσαμάς), Καραβιώτης ( 60’ Αντιασβίλι), Β. Κατσαμάς ( 51’ Χαρατσής), Πετράκης, Φραντζεσκάκης, Μιχελακάκης ( 78’ Βελονάκης), Νικολάου.

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λιούρδης, Γεωργόπουλος ( 30’ Τζανής), Παληγεώργος, Αθανασιάδης ( 30’ Τσοντάκης), Κατρανίτσας ( 46’ Μαρτσάκης), Μουνάφο ( 62’ Μαζιώτης), Πότσι, Νούτσος ( 46’ Παπαδημητρίου), Κατσικοκέρης, Μιρτσέτα, Πιτσόκος ( 56’ Μπαξεβάνης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook