«Ελπίζουμε πραγματικά πως ο λαός θα κρίνει με ιστορική συνείδηση, έχοντας υπολογίσει τα πάντα με ψυχραιμία, με κοινή λογική και με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αποχωρώντας από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για «εκλογές σε δύο γύρους: έναν γύρο εκτόνωσης και έναν γύρο απόφασης».

«Σήμερα είναι κρίσιμη ημέρα για τη χώρα, για την πορεία της, τη φυσιογνωμία της, μετά το 1974. Οι Έλληνες πολίτες ξέρουν ότι σήμερα αποφασίζουμε, έχουμε εκλογές σε δύο γύρους: έναν γύρο εκτόνωσης και έναν γύρο απόφασης» είπε ο κ. Βενιζέλος, σημειώνοντας:

«Μιλήσαμε στον ελληνικό λαό με ειλικρίνεια, είπαμε όλη την αλήθεια. Οι πολίτες γνωρίζουν πλήρως τις καταστάσεις, τα προβλήματα, τους κινδύνους, τις προοπτικές. Η ψήφος του λαού προφανώς μάς αφορά και περιμένουμε την κρίση του με απόλυτο δημοκρατικό σεβασμό. Η σημερινή όμως ψήφος, η σημερινή απόφαση του λαού, αφορά τον ίδιο τον πολίτη, την οικογένειά του, τα παιδιά του, το μέλλον του.

»Αυτό που θα προκύψει από την κάλπη θα μας προσδιορίσει, θα προσδιορίσει τον τρόπο που θα ζήσουμε. Άρα περιμένουμε να δούμε πού πηγαίνει η χώρα και ελπίζουμε πραγματικά πως ο λαός θα κρίνει με ιστορική συνείδηση, έχοντας υπολογίσει τα πάντα με ψυχραιμία, με κοινή λογική και με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον».

Να σημειωθεί ότι έξω από το εκλογικό κέντρο είχαν συγκεντρωθεί ορισμένοι πολίτες οι οποίοι αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook