Με καλά μαντάτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Χερσονήσουενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΑΟΧ. Ο Πέτρος Φιλιππάκος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του προπονητή του ξεπερνώντας το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες.

Έτσι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού αφού σε αυτόν στηρίζει πολλά ο Άγγελος Βαρδάκης, ο οποίος από την άλλη δεν μπορεί να υπολογίζει τον Αριστεινίδη (τραυματίας) και τον Καλομοίρη (έχει καταθέσει προσφυγή).

Το ματς για τη Χερσόνησο είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Άλλωστε στις δύο επόμενες αγωνιστικές θα κρίνουν πολλά για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία αφού η Χερσόνησος δίνει στην σειρά δύο σερί τελικούς με αντίπαλο τον ΑΟΧ και τον Πανηλειακό.

Άπαντες στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι ιδιαίτερα κρίσιμο με τον Άγγελο Βαρδάκη να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής και στο πως οι παίκτες του θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο του ΕΣ Χανίων.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή της ομάδας θα \”στρατοπεδεύσει\” στην Χανιά για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΑΟΧ από το μεσημέρι του Σαββάτου προκειμένου να προετοιμαστεί με την κατάλληλη ηρεμία για τον πρώτο \”τελικό\” του 2011.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook