Τα πιο άγρια δολοφονικά του ένστικτα έβγαλε ένας 12χρονος από το Κολοράντο όταν πυροβόλησε τη μητέρα και τον πατέρα του, τραυματίζοντας ταυτόχρονα και τα δύο μικρότερα αδέλφια του.Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Μπάρλινγκτον του Κολοράντο κοντά στα σύνορα με το Κάνσας.

Ο φερόμενος ως πατροκτόνος και μητροκτόνος κάλεσε αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του την Άμεση Δράση, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τα πτώματα της 50χρονης μητέρας του Μέριλιν και του 52χρονου πατέρα του Τσαρλς, όπως και την τραυματισμένη 5χρονη αδελφή του μαζί με τον 9χρονο αδελφό της.

Ο Τσαρλς και η Μέριλιν Λονγκ είχαν επτά παιδιά, όμως τέσσερα από αυτά, είχαν μεγαλώσει και δεν ζούσαν ακόμη μαζί τους. Φίλοι και συγγενείς, ωστόσο κατέθεσαν στην αστυνομία ότι δεν υπήρχαν \”σημάδια\” στην οικογένεια που να προβλέπουν αυτή την φρικιαστική εξέλιξη.

\”Ήταν πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν στα κοινά. Έχω να θυμάμαι ένα χαμογελαστό ζευγάρι να κάνει βόλτες στην πόλη. Είναι μεγάλο το μυστήριο που σκεπάζει αυτη την υπόθεση…\”, σχολιάζει χαρακτηριστικά η γειτόνισσά τους Ronnie Speakman.

Σύμφωνα με τους γιατρούς τα δύο τραυματισμένα παιδιά δεν διατρέχουν κινδύνου και αναμένεται γρήγορα να γίνουν καλά, ενώ ο Εισαγγελέας Γουότσον, που άσκησε δίωξη κατά του 12χρονου δήλωσε ότι μπορεί να ζητήσει την εκδίκαση της υπόθεσης σε κανονικό δικαστήριο και την καταδίκη του 12χρονου ως ενήλικα.

Αποκαλύπτοντας οι αρχές κάποιες λεπτομέρειες από την έρευνα, αναφέρουν ότι σκοπεύουν αρχικά να εξετάσουν τον δράστη από ψυχιάτρους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αντιμετωπίζει σοβαρά ή όχι ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook