Μια διαφορετική πρόβα νυφικού φαίνεται πως έκανε η Αμαρυλλίς. Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε ντυμένη νύφη και μίλησε για το γάμο και την οικογένεια.

“Δεν με έχω φανταστεί καν με νυφικό. Δεν έχω κοιτάξει ποτέ βιτρίνα με νυφικά στην ζωή μου. Η πρώτη φορά που είχα οποιαδήποτε σχετική επαφή ήταν τώρα. Πραγματική πρόβα νυφικού!”, δήλωσε η Αμαρυλλίς σε συνέντευξή της στο περιοδικό “InStyle”.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί 10 χρόνια και αποκάλυψε πως είναι ακόμη ερωτευμένη. “Ο έρωτας δεν έχει φύγει. Για \’μένα, οι σχέσεις είναι καθημερινός αγώνας. Και όταν δεν επαναπαύεσαι, όταν δεν παραιτείσαι και είσαι εκεί παρών, δεν το αφήνεις να ξεθωριάζει. Αλλάζει μορφές, μπορεί να προκύψουν συναισθήματα που σίγουρα δεν μπορείς να νιώσεις από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπήρξε μέρα που δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Και πιστεύω ότι ο έρωτας δεν θα φύγει ποτέ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

\"\"Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και το αν κάνει σχέδια γάμου, η ίδια απάντησε το εξής: “Κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Το έχουμε συζητήσει και κάποια στιγμή θα έλθει, αλλά είναι και θέμα προγραμματισμού. Χρειάζεται μια προετοιμασία ο γάμος για την οποία πρέπει να βρεθεί χρόνος. Είναι πάντως κάτι που θέλουμε και οι δύο”.

Για την οικογένεια και τα παιδιά, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε: “Θα έκανα παιδί εκτός γάμου. Δεν θα παντρευτώ για να κάνω παιδί… Θα το κάνω επειδή το θέλω, γιατί για μένα είναι ευλογία Θεού. Οπότε άσχετα από τον γάμο, αν προκύψει πρώτα ένα παιδάκι, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Εξάλλου, δεν μου αρέσει να προγραμματίζω”.

\"\"

tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook