Το πρωτότυπο με την ονομασία Niccio παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Κίνας η εταιρία Bertone. Πρόκειται για ένα μοναδικό concept που διακρίνεται για την κομψή του εμφάνιση, έκανε την πρώτη του εμφάνιση την πριν λίγους μήνες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (Μάρτιο) και το αμάξωμα ήταν κατασκευασμένο από πλαστικό  και ρητίνη.

\"\"

Στην έκθεση στο Πεκίνο, το Niccio κέντρισε το ενδιαφέρον ενός κινέζου ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική φίρμα, προκειμένου να το εντάξει στην συλλογή του.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Bertone, ο Μάρκο Φιλίπα, η τιμή την οποία διαπραγματεύεται η φίρμα για την πώληση του  συγκεκριμένου πρωτότυπου οχήματος φθάνει τα 2.000.000 ευρώ.

\"\"

Η πώληση του αυτοκινήτου, σε μια χρονιά που η Bertone γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά το εξαιρετικά σημαντικό αυτοκινητιστικό γεγονός που λαμβάνει  χώρα κάθε χρόνο (τον Αύγουστο) στο Pebble Beach Concours d\’Elegance, στο Μοντερέι της Καλιφόρνια. Τεχνικές λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά πιστεύεται ότι  βασίζεται στην Ferrari 430 και τροφοδοτείται από ένα 4,3-λίτρων V8 με 480 PS.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook