Ο Keith Martin είναι ο πιο παχύσαρκος άνθρωπος του πλανήτη. Ζυγίζει 368 κιλά και έχει 10 ολόκληρα χρόνια να βγει από το σπίτι του. Ο 42χρονος λέει πως η κατάστασή του τον έχει τρελάνει και πολλές φορές έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει αλλά δεν βρίσκει το κουράγιο.

O Keith βρίσκεται υπό την επίβλεψη ιατρικού προσωπικού στο σπίτι του ενώ πολύ συχνά πηγαίνει στο νοσοκομείο για εξειδικευμένες εξετάσεις. Για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο χρειάζονται οκτώ άνδρες για να τον μεταφέρουν ενώ το ασθενοφόρο είναι ειδικής κατασκευής.

«Μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο έχω επαφή με τον έξω κόσμο. Αισθάνομαι πολύ δυστυχισμένος. Θέλω πάρα πολύ να αδυνατίσω αλλά είναι αδύνατον. Παίρνω καθημερινά 20.000 θερμίδες και η περίμετρος της μέσης μου είναι 1, 8 μέτρα. Ξέρω πως εγώ φταίω για την κατάστασή μου. Οι γιατροί μου λένε πως για να υποβληθώ σε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου πρέπει να χάσω τουλάχιστον το μισό μου βάρος», δήλωσε στη dailymail o Keith.

Οπως λένε οι ειδικοί η περίπτωση του Martin είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς από το πολύ βάρος έχουν επιβαρυνθεί τα περισσότερα από τα ζωτικά όργανα και κυρίως η καρδιά.

Τέλος ο Keith Martin έλαβε τον τίτλο του άντρα με το μεγαλύτερο βάρος παγκοσμίως μετά το θάνατο ενός Μεξικανού που ζύγιζε 571 κιλά.

\"\"
\"\"
\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook