Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά από σχετική εξουσιοδότηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, να ορίζει διοίκηση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με βασικούς στόχους στο ξεκίνημα τη βιωσιμότητα του συλλόγου και την εξασφάλιση της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ το επόμενο βήμα θα είναι η μετατροπή της ΠΑΕ σε εταιρεία λαϊκής βάσης μέσω του Σωματείου Φίλων του ΠΑΟ που δημιούργησε ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ΔΣ θα συνεδριάσει πρώτη φορά αύριο στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλεγεί ο πρόεδρος, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Δημήτρης Γόντικας.

Ο Αριστείδης Καμάρας αρνήθηκε την πρόταση για τη θέση του προέδρου λόγω προσωπικού προβλήματος και ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος θα αναλάβει έτσι και αλλιώς να τρέξει την ΠΑΕ, θα επιστρέψει πιθανότατα στον προεδρικό θώκο.

Εικοσαμελές είναι και το νέο διοικητικό σχήμα και σ΄αυτό μετέχουν και δύο μικρομέτοχοι που αναδείχθηκαν με κλήρωση.

Τα 19 μέλη είναι οι Ιωάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Μαρκόγιαννης, Δημήτρης Γούναρης, Μίμης Δομάζος, Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργος Λιβέρης, Λεωνίδας Πολέμης, Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος όρισε την Μαίρη Λομβάρδου και τον Γιώργο Λιβέρη. Επίσης, έμεινε κενή μια θέση του Ερασιτέχνη και θα καλυφθεί αύριο που υπάρχει το Διοικητικό Συμβούλιο. Οι μικρομέτοχοι είναι οι Κορκιδάς και Παπαδόπουλος.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν θέλησε να μετάσχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν επικοινώνησε με κανέναν και δεν υπέδειξε εκπρόσωπο. Ο Νικόλας Πατέρας εκπροσωπήθηκε στη γενική συνέλευση από τον κ. Βερβεσό, αλλά δεν όρισε εκπρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε ότι σε συνέντευξη τύπου την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει με όλες τις λεπτομέρειες το σχέδιό του και απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στη Λεωφόρο, με δεδομένο ότι κάθε μέλος του σωματείου λαϊκής βάσης θα έχει εισιτήριο διαρκείας και βέβαια το \”Απόστολος Νικολαΐδης\” δεν ικανοποιεί τις αριθμητικές προσδοκίες του σωματείου.

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Φαϊσάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα και προτίθεται να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Τετάρτη για να γνωστοποιήσει το πλάνο του για την ομάδα.

Ωστόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γιάννη Αλαφούζο για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και εφόσον ο πρίγκιπας παρουσιάσει τα 15 εκ. για την ΠΑΕ, τότε ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος θα παραπέμψει το θέμα στον κ. Αλαφούζο και στους υπόλοιπους μετόχους για να αποφασίσουν.

contra.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook