Οι συνήγοροι υπεράσπισης του ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν ένα νέο \”δυνατό χαρτί\” υπέρ του πελάτη τους, στην δίκη για την υπόθεση \”Ρούμπι Γκέιτ\”.

Πιο συγκεκριμένα, οι εφημερίδες Κορριέρε Ντέλλα Σέρα και Ιλ Τζορνάλε αναφέρουν σε άρθρα τους ότι οι δικηγόροι του \”Καβαλιέρε\”, φέρονται να ανακάλυψαν, μετά από έρευνες και ειδική \”αποστολή\” στο Μαρόκο, ότι η γέννηση της Ρούμπι Καρίμα Ελ Μάχρουγκ δηλώθηκε από τους γονείς της στις αρμόδιες αρχές της χώρας αυτής με δυο χρόνια καθυστέρηση. Κατά συνέπεια, την περίοδο που ο \”Καβαλιέρε\”, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, άρχισε να συναναστρέφεται τη νεαρή μαροκινή, η κοπέλα μπορεί να ήταν δεκαεννέα και όχι δεκαεπτά ετών.

Η Κορριέρε Ντέλλα Σέρα επιμένει ότι οι δικηγόροι του μεγιστάνα-πρωθυπουργού, πρόκειται να καταθέσουν την επίσημη βεβαίωση των μαροκινών αρχών, αμέσως μετά την έναρξη της δίκης, στις 6 Απριλίου. Πηγές τις εισαγγελίας του Μιλάνου σχολιάζοντας την είδηση περιορίσθηκαν στο να τονίσουν ότι \”οι μέχρι τώρα έρευνες και ανακρίσεις βασίσθηκαν στα επίσημα έγγραφα που διαθέτουν οι ιταλικές αρχές, βάσει των οποίων η μαροκινή κοπέλα ενηλικιώθηκε στο τέλος του περασμένου έτους\”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, τέλος, συνομιλώντας με τους βουλευτές του στο κοινοβούλιο της Ρώμης, ο \”μίστερ τιβί\” δήλωσε ότι \”μετά από τα καθοριστικής σημασίας αυτά αποδεικτικά στοιχεία, είναι βέβαιος ότι στην δίκη του Μιλάνου πρόκειται να αθωωθεί, χωρίς να υπάρξει κανένα περιθώριο αμφιβολίας\”.


ΑΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook