Νέο κάλεσμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έκανε ο Α.Ο. Χανιά για το κρίσιμο παιχνίδι με την Προοδευτική, ζητώντας τη στήριξη των φιλάθλων των Χανίων στην αναμέτρηση της Τετάρτης (9/5, 17.00), που θα γίνει στα Περιβόλια.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 
\”Αύριο Τετάρτη στις 17.00 στα Περιβόλια, ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά αντιμετωπίζει την ιστορική Προοδευτική σε ένα από τα πλέον κρίσιμα ματς της ιστορίας του.

Με 19 Κρητικούς ποδοσφαιριστές και μέσο όρο ηλικίας τα 21 έτη, αυτή η ομάδα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη συμπαράσταση των Χανιωτών,των φιλάθλων των Χανίων στους οποίους ουσιαστικά ανήκει και θα ανήκει, ανεξαρτήτως προσώπων και διοικητικών σχημάτων.

Εμείς στον ΑΟΧ προσπαθήσαμε από το καλοκαίρι να δημιουργήσουμε μια νεανική ομάδα με έντονο το Κρητικό στοιχείο σε ποδοσφαιριστές και πάγκο, καταβάλαμε μεγάλη και καθημερινή  προσπάθεια για να κρατήσουμε την ομαδα ζωντανή, για να κλείσουμε τις ανοικτές πληγές του παρελθόντος, για να προωθήσουμε και να προβάλουμε το ταλέντο των Χανιωτών ποδοσφαιριστών, όσο ποτέ στο παρελθόν. Προσπαθήσαμε να φέρουμε νέα παιδιά στις Ακαδημίες, να βελτιώσουμε το προπονητικό κέντρο της μοναχής Ελιάς σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, να δώσουμε πνοή σε έναν σύλλογο  που το καλοκαίρι φαινόταν να μην μπορεί να επιβιώσει και να συμμετάσχει έστω στο φετινό πρωτάθλημα. Πάνω από ολα, όμως,να ανακτήσουμε τη χαμένη αξιοπιστία της ομάδας στα μάτια του ουδέτερου φιλάθλου και του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης.

Αύριο ζητούμε από τους Χανιώτες να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν με κόσμιο τρόπο και υπομονή όλα τα παιδιά που θα βρεθούν στο τερέν, μέχρι το τελευταίο λεπτό.Να γίνουν ένα με τους ποδοσφαιριστές μας και να τους ωθήσουν στη νίκη που θα ισοδυναμεί με ένα τεράστιο βήμα για τη σωτηρία και τη συνέχεια αυτής της ελπιδοφόρας νεανικής ομάδας για τα επόμενα έτη.Γιατί αυτό είναι το αυριανό διακύβευμα, το μέλλον και η συνέχεια μιας προσπάθειας που θα είναι κρίμα να μείνει στη μέση. Άλλωστε ο ΑΟΧΑΝΙΑ έχει υποφέρει πολλά και τα συνεκτικά και σωτήριά στοιχείο ήταν πάντα η δυναμική της φανέλας του και ο κόσμος που δεν έπαψε ποτέ να τον θυμάται, ανεξαρτήτως κατηγορίας που αγωνιζόταν,  δεν έπαψε ποτέ να αναπολεί τα περασμένα χρόνια και τις επιτυχίες του παρελθόντος και να ελπίζει για κάτι καλύτερο.Όμως το καλύτερο πρέπει να έρθει και η στιγμή που οι Χανιώτες πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας την ομάδα μας έφτασε…!

Όλοι άυριο στα Περιβόλια, αδέρφια! Όλοι δίπλα στα παιδιά του Αθλητικού Ομίλου Χανιά που θα δώσουν την ψυχή τους στο γήπεδο για την ιστορία και το αύριο αυτής της ομάδας!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook