Δήλωση με ιδιαίτερο νόημα για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ και την ανάγκη αλλαγής πολιτικής έκανε η αντιδήμαρχος Ηρακλείου και μη εκλεγείσα υποψήφια Δέσποινα Συγγελάκη.

Αναλυτικά στη δήλωσή της η κ. Συγγελάκη αναφέρει: 

Οι πολίτες ψήφισαν συνειδητά ενάντια στις πολιτικές λιτότητας, που συστηματικά ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και την υπόλοιπη Ευρώπη. Επέλεξαν την πολιτική και όχι τη διαχείριση.

Ήλθε η ώρα να αλλάξουμε την πολιτική μας και να θέσουμε στο επίκεντρο την κοινωνία και τις ανάγκες της. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να λάβει το μήνυμα: να επανασυνδεθεί με τη λαϊκή του βάση, να κάνει πράξη την εσωκομματική δημοκρατία και να θέσει τέρμα σε πρακτικές που απαξίωσαν το πολιτικό σύστημα.

Το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την αρχή μίας νέας πορείας για τον ιδεολογικό και ηθικό επανεξοπλισμό του Κινήματος και την ανανέωση του πολιτικού του λόγου και του στελεχιακού του δυναμικού.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη προεκλογική περίοδο. Προσπάθησα με αξιοπρέπεια και ήθος να είμαι πιστή στις αρχές μου, πιστεύοντας ότι μόνο με τη συμμετοχή και προσανατολισμό στις ανάγκες της κοινωνίας μπορείς να συμβάλεις στην επίλυση των προβλημάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook