Στην «Πρωινή Μελέτη» μίλησε ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος εξήγησε γιατί δεν συμμετείχε στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision.

«Δεν θα πέσω σε κανένα επίπεδο, δεν έχω συνηθίσει να μιλάω σε υψηλούς τόνους ή να αφήνω αιχμές. Πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είμαστε όλοι για όλα. Απλά να θυμόμαστε πως η Εurovision είναι Εurovision και όχι πάρτι. Αυτή είναι η άποψή μου» είπε ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος εκπροσώπησε τη χώρα μας πέρσι στο Όσλο.

Ο Γιώργος ρωτήθηκε όμως γιατί δεν εμφανίστηκε στο φετινό τελικό επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Γερμανία: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τους υπεύθυνους ποιος ευθύνεται. Είναι η μοναδική εκδήλωση χώρας που δεν παρουσιάστηκε η περσινή εκπροσώπηση. Φαντάζομαι στην Ισπανία, για παράδειγμα, είχαν την περσινή εκπροσώπηση. Από εκεί και πέρα, η αναφορά στον Γιώργο Αλκαίο και τους Friends δεν έγινε. Πρέπει να μιλήσετε με τους υπεύθυνους να σας πουν το γιατί», ενώ τόνισε πως αν του ζητούσαν ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα δεν θα αρνιόταν: «Δεν θα έλεγα όχι σ’ ένα μήνυμα. Η μαγική λέξη budget δεν ισχύει για εμάς, γιατί εμείς χωρίς αυτό και χωρίς χορηγούς καταφέραμε και μπήκαμε μέσα στη δεκάδα».

Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε γιατί δεν βρέθηκε στη σκηνή του ελληνικού τελικού: «Υπήρχε μία επικοινωνία για να βγω στην έναρξη και στο τέλος της βραδιάς. Όταν όμως ήρθαν σε επαφή δυο βδομάδες πριν από την παρουσίαση, δεν υπήρχε ο χρόνος ούτε η διάθεση να ψάξουμε με τους Friends το πώς θα παιχτεί το “Όπα” και πώς θα παρουσιαστεί. Ξέρουν πως δεν θα πήγαινα σε μία βραδιά για να πω το “Όπα”, να παρουσιάσω και ένα καινούριο τραγούδι μου για να προωθήσω την εικόνα μου. Δεν θεώρησα πως θα ήταν καλό ούτε για μένα ούτε για τη βραδιά. Δεν θα έλεγα όμως όχι για να στείλω ένα μήνυμα. Στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι να γίνονται όλα γρήγορα. Όταν τους ρώτησα το τι ακριβώς ετοιμάζουν, μου είπαν πως θα δούμε, όλα ήταν πιο χαλαρά».

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook