Οι οκτώ επιβαίνοντες σε ελικόπτερο της αστυνομίας της Βραζιλίας, ανάμεσά τους αστυνομικοί και ένας ύποπτος για επτά ανθρωποκτονίες, έχασαν τη ζωή τους τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, όταν το ελικόπτερο συνετρίβη στη δυτική πολιτεία Γκοϊάς, αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο δημοσιογραφικός όμιλος Globo.

Εκτός από αρκετούς αστυνομικούς, ο βασικός ύποπτος για επτά δολοφονίες που διαπράχθηκαν στις 28 Απριλίου σε ένα μεγάλο αγρόκτημα της πολιτείας Γκοϊάς σκοτώθηκε. Οι επιβάτες μόλις είχαν λάβει μέρος σε μια αναπαράσταση των ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες που επικαλείται το Globo, το ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στην τοποθεσία Πιράνχας, σε δασώδη περιοχή και δύσκολα προσβάσιμη, ενώ κατευθυνόταν στη Γκοϊανία, την πρωτεύουσα του κρατιδίου αυτού στο οποίο υπάρχουν μεγάλες καλλιέργειες σόγιας, καλαμποκιού και εκτροφεία βοοειδών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, το ελικόπτερο εξερράγη προσκρούοντας στο έδαφος.

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο 22χρονος Σούζα Άλβες, που ήταν μεταξύ των επιβατών, εθεωρείτο ύποπτος για το στραγγαλισμό τριών γυναικών και τεσσάρων ανδρών σε μια μεγάλη γεωργική επιχείρηση, 400 χλμ. από την πρωτεύουσα της Γκοϊάς. Το κίνητρο των φόνων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

real.gr