Το ραντεβού του Travolta για μασάζ πήρε μια εντελώς απροσδόκητη τροπή, που δυστυχώς για εκείνον διέρρευσε στα ξένα μέσα, αν βέβαια αληθεύει.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός φέρεται να έκλεισε το μασάζ online, έναντι 200 δολαρίων την ώρα. Όπως αναφέρει το δίκτυο tmz, ο μασέρ δεν ήξερε ποιος είναι ο πελάτης.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε μια κεντρική λεωφόρο του Λος Άντζελες. Εκείνος μπήκε στο μαύρο SUV μάρκας Lexus του ηθοποιού και κατευθύνθηκαν προς το bungalow του John στο Beverly Hills Hotel.

Ο μασέρ ισχυρίζεται ότι, μόλις έμειναν μόνοι τους στο δωμάτιο, ο Travolta  γδύθηκε εντελώς, ξάπλωσε στο τραπέζι και για την πρώτη ώρα όλα κυλούσαν ομαλά. Καθώς περνούσε η ώρα όμως, ο μασέρ συνειδητοποίησε ότι ο σταρ του Grease ήταν σχεδόν σε στύση.

 

Κάποια στιγμή ο 58χρονος ηθοποιός άρχισε να του τρίβει το πόδι, να του αγγίζει ελαφρά την περιοχή των γενετικών οργάνων και –τέλος- να του χουφτώνει τα γεννητικά του όργανα.

Εκείνος απομακρύνθηκε και του είπε ότι δεν έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τους πελάτες του. Οπότε ο Travolta ατάραχος, του ζήτησε να τον αυνανίσει. \”Έλα ρε, φίλε τώρα. Άσε με τουλάχιστον να σε αυνανίσω\”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, σύμφωνα με την κατηγορία. Ο ίδιος πρόσθεσε πως έφτασε εκεί που έφτασε \”εξαιτίας σεξουαλικών χαρών\” που έκανε στην αρχή της καριέρας του, συμπληρώνοντας πως \”το Χόλιγουντ ελέγχεται από ομοφυλόφιλους Εβραίους που περιμένουν να τους κάνεις τα σεξουαλικά χατίρια\”.

\"\"

Βλέποντας όμως πως δε θα ικανοπούσε τις σεξουαλικές ορέξεις του, αφού τον αποκάλεσε loser, του πλήρωσε τα διπλάσια χρήματα και τον έδιωξε.

Το ποσό που ζητάει ο μασέρ είναι 2.000.000 δολάρια για ψυχική οδύνη.

Aπό την πλευρά του, ο ηθοποιός αρνείται όλες τις κατηγορίες τονίζοντας πως όλα είναι αποκύημα της φαντασίας του μασέρ.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook