Στο Μπλακπουλ της Αγγλίας θα απονεμηθεί σήμερα το απόγευμα η Τιμητική Διάκριση στο Δήμο Ηρακλείου στα πλαίσια του Διαγωνισμού Επιβράβευσης Καλών Πρακτικών με θέμα «Αναπλάσεις Ευρωπαϊκών Παράκτιων Περιοχών»

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης με σκοπό να εντοπιστούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, να διακριθούν και να βραβευθούν οι Δημοτικές Αρχές που έχουν εφαρμόσει ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ που στοχεύουν στην Αναζωογόνηση Παράκτιων Αστικών Περιοχών.

Την τιμητική διάκριση θα παραλάβει εκπροσωπώντας το Δήμο Ηρακλείου και τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Κουράκη που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστει δυνατόν να παρευρεθεί στην εκδήλωση, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Προστασίας & Ανάδειξης Παλιάς Πόλης, Οικιστών Συνόλων & Ενετικών Τειχών κ. Γιώργος Φουρναράκης.

Η Πόλη του Ηρακλείου ήταν μια από τις 9 Πόλεις που έλαβαν τιμητικές διακρίσεις σε σύνολο 48 πόλεων που πήραν συμμετοχή στον διαγωνισμό και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Ευρώπης Jean-Claude Mignon και την Πρόεδρο του Συμβουλίου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Keith Whitmore σε ειδική τελετή κατά τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook