Το στυλ, το ύφασμα και το σχέδιο είναι από τα βασικά στοιχεία που μια νύφη θα σκεφτεί, όταν έρθει η ώρα να νοικιάσει, να ράψει ή να αγοράσει το νυφικό της.

Για την μέλλουσα νύφη Σούζαν Ίμαν, από την Casa Grande της Αριζόνα, μείζονα ρόλο θα παίξει και το χρώμα, στο οποίο επιμένει: «Θέλω ένα σχεδόν λευκό, αλλά όχι ολόλευκο νυφικό. Διότι, αν φορέσω ένα κατάλευκο φόρεμα, είμαι βέβαια ότι θα το λερώσω».

Η ιδιαιτερότητα, βέβαια της Ίμαν έγκειται…στα μεγέθη και όχι στο χρώμα. Πρόκειται για την πιο παχιά νύφη στις ΗΠΑ και πιθανότατα και στον κόσμο ολόκληρο και αναμένεται να φορέσει και το μεγαλύτερο νυφικό…παγκοσμίως.

Η Αμερικανίδα ζυγίσει 300 κιλά, τρώει ακατάπαυστα λαμβάνοντας 30.000 (!) θερμίδες ημερησίως και πρόκειται να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι. Μη σοκάρεστε. Το κάνει επίτηδες και έχει σκοπό να καταγραφεί στην ιστορία ως η πιο παχιά γυναίκα που υπήρξε ποτέ!

Αν και τα…κάλλη της είναι τα πάχη της και δεν την βοηθούν ιδιαιτέρως στην εξωτερική της εμφάνιση, η Ίμαν στάθηκε τυχερή, γνωρίζοντας τον μέλλοντα σύζυγό της Πάρκερ Κλαρκ μέσω Διαδικτύου. Ο Κλαρκ είναι 35 ετών, σεφ στο επάγγελμα και είναι χαρά του να μαγειρεύει συνταγές για την αγαπημένη του.