Για 42η μέρα συνεχίζεται η απεργία στο Εργοστάσιο Ανακύκλωσης του Ηρακλείου, ενώ για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο συμπαράστασης από το ΠΑΜΕ και την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου ζητώντας από τον δήμο και τη εταιρία ΕΕΑΑ να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το θέμα. 

Στο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου αναφέρεται:

\”Ο Απεργιακός αγώνας εδώ και έξι εβδομάδες, η περιφρούρηση της απεργίας 24ώρες το 24ωρο, οι οικονομικές δυσκολίες του αγώνα ακόμα και οι πιέσεις της εργοδοσίας δεν κατάφεραν να λυγίσουν τους απεργούς που παλικαρίσια αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες. Ξέρουν καλά ότι οι θυσίες που καλούνται να κάνουν τώρα είναι σίγουρα μικρότερες από αυτές που θα χρειαστεί να κάνουν στο μέλλον για τα κέρδη των εργοδοτών.

Καλούμε το Δήμο Ηρακλείου καθώς και την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) να πάρουν άμεσα ξεκάθαρη θέση μιας και έχουν συμβατικές ευθύνες και υποχρεώσεις για τη λειτουργία του εργοστασίου στο Ηράκλειο.

Το σωματείο μας, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καλεί όλη την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να δώσουν το παρών, στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, το Σάββατο και ώρα 10:00 στην πλατεία Ελευθερίας\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook