Χαρές και πανηγύρια στα Παχιανά για το καμάρι της συνοικίας τη Δόξα, που πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό απέναντι στον Άρη Σούδας, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι.

Τα \”παιδιά\” του Νίκου Θεμελή επικράτησαν στη \”ρώσικη ρουλέτα\” με 4-3, ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση είχαν ολοκληρωθεί με σκορ 2-2.

Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 4\’ με κεφαλιά του Λεβεντέλλη από σέντρα του Καζάκου, ενώ \”άγγιξε\” τ 2-0 στο 13\’ με το φάουλ του Φέζγκα να \”αποκρούεται\” από το οριζόντιο δοκάρι και τον Καπάνταη στη συνέχεια να \”κόβεται\” προ κενής εστίας από τον Τσισμενάκη.

Η Δόξα έφτασε στην ισοφάριση στο 16\’ με τον Κέγκα να εκτελεί το κόρνερ και τον Μάντρο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, με τον Άρη να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για το 2-1 με τους Καζάκο (26\’) και Καπάνταη (31\’).

Στην επανάληψη η ομάδα των Παχιανών έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και έφτασε στο 1-2 με γκολ του Μπιτζανάκη (49\’), ο οποίος έπαιξε το \”1-2\” με τον Τατάροβ, ενώ ο δημιουργός του δεύτερου γκολ \”νικήθηκε\” σε μοναδικό τετ-α-τετ με τον Σαρτζετάκη (54\’).

Στο 64\’ ο Τσισμενάκης αντίκρισε 2η κίτρινη για φάουλ πάνω στον Καζάκο και ο σύλλογος της Σούδας άμεσα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα αφού από φάουλ του Φέζγκα ο Σούλιαρης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Στην 20λεπτη παράταση αποκαταστήθηκε η αριθμητική ισορροπία με τον Λεβεντέλλη να δέχεται 2η κίτρινη (80\’), ενώ ο Σούλιαρης στο 85\’ \”σημάδεψε\” το δοκάρι και ο Τατάροβ στο 89\’ \”νικήθηκε\” και πάλι από τον Σαρτζετάκη.

Στα πέναλτι ήταν πιο ψύχραιμη η Δόξα και με τον Χατσικίδη να αποκρούει την εκτέλεση του Σμυρνάκη και τον αρχηγό Κυδωνάκη να ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στους Παίδες για 2η φορά στην ιστορία της, αφού η πρώτη ήταν το 2006 με πρωταγωνιστή τότε τον νυν επιθετικό του Πλατανιά Στέφανο Μαρτσάκη.

Τα πέναλτι
Αρτσιδάκης 1-0
Αντ. Μαρκουλάκης 1-1
Λιάσκας 2-1
Κέγκα 2-2
Μπλαζάκης άουτ
Β. Μαρκουλάκης 2-3
Σμυρνάκης απέκρουσε ο Χατσικίδης
Μπιτζανάκης απέκρουσε ο Σαρτζετάκης
Φέζγκα 3-3
Κυδωνάκης 3-4

Διαιτητής ήταν ο Χρ. Γιαννουλάκης (Αναστασάκης-Πετεινάτος).

Πανηγυρικό βίντεο:

Άρης Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου): Σαρτζετάκης, Λιάσκας, Σούλιαρης, Αρτσιδάκης, Ροκάκης (36\’ Μπλαζάκης), Σμυρνάκης, Παπανικολόπουλος (71\’ Κληρονόμος), Φέζγκα, Λεβεντέλλης, Καζάκος, Καπάνταης (48\’ Μαλανδράκης).

Στον πάγκο έμειναν οι Κουκάκης, Στεφανίδης, Νικολακάκης.

Δόξα Παχιανών (Νίκος Θεμελής): Χατσικίδης, Μπουλταδάκης, Ριτζάκης, Μάντρο (84\’ Κουκλάκης), Τσισμενάκης, Β. Μαρκουλάκης, Αντ. Μαρκουλάκης, Κυδωνάκης, Μπιτζανάκης, Μουσταφά Κέγκα, Σαχμπαζίδης (38\’ Τατάροβ).

Στον πάγκο έμειναν οι Ηλιάκης, Δασκαλάκης, Κλαριδόπουλος και Μπερτάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook