Το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη η ταυτοποίηση του πτώματος που βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, το απόγευμα της Τετάρτης, στο αυτοκίνητο του επί 12 μήνες αγνοούμενου Κώστα Πενταράκη.

Το αυτοκίνητο με τη σορό του άντρα βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές σε χαράδρα βάθους 300 μέτρων  στην περιοχή μεταξύ Ζούρβας και Μεσκλών.

Πυροσβέστες από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων  ανέσυραν, μετά από μια δύσκολη επιχείρηση, τη σορό του άντρα που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία θα δείξει όπως σημειώνει ο κ. Μπελιβάνης αφενώς αν το πτώμα είναι του δασολόγου και αφετέρου την αιτία του θανάτου.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές που στα πλαίσια άλλης έρευνας που διενεργούσαν στο σημείο, βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα, εκτιμούν ότι το πτώμα ανήκει στον 50χρονο αγνοούμενο Κώστα Πενταράκη ενώ για την εξέλιξη έχει ενημερωθεί και η οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος Κώστας Πενταράκης έφυγε από το σπίτι του το πρωί του Σαββάτου 12 Μαρτίου του 2011 , λέγοντας στη σύζυγό του πως θα πήγαινε μία βόλτα στην περιοχή των Ροδωπού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook