Για «βρώμικο πόλεμο» σε βάρος της κάνει λόγω η Χρυσή Αυγή, μετά την απενεργοποίηση της επίσημης ιστοσελίδας της που φιλοξενούνταν στο δημοφιλές wordpress. Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα : «Εντείνεται ο βρώμικος πόλεμος εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, που με τη στήριξη μισού εκατομμυρίου Ελλήνων, αποτελούν τον απόλυτο κίνδυνο για το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας.

Μετά τη μαζική επίθεση λάσπης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, οι διεθνείς παράγοντες που κρύβονται πίσω από αυτό το κύμα των επικοινωνιακών επιθέσεων, προέβησαν σε μία ακόμη βρώμικη και παράνομη ενέργεια εις βάρος μας.

Απενεργοποίησαν - εντελώς παράτυπα και αντιδημοκρατικά - την ιστοσελίδα μας, που ενημέρωνε καθημερινά ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες. Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είναι το μοναδικό ελεύθερο βήμα του κόμματος, το μοναδικό μέσο επικοινωνίας μας με τον λαό", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η οργάνωση»

Πληροφορίες του ΘΕΜΑτος αναφέρουν, πως το «κατέβασμα» της σελίδας, σχετίζεται με την καταγγελία της δημοσιογράφου της Καθημερινινής Ξένιας Κουναλάκη, που έπειτα από επικριτικό της άρθρο κατά της Χ.Α, στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος αναρτήθηκε απάντηση που ανέφερε: «Εμείς μάθαμε να περιμένουμε επί 31 χρόνια και άσχετα με την εκλογική αριθμητική είμαστε και θα είμαστε εδώ» και κλείνει με την Γερμανική φράση «Κοommt zeit kommt rat, kommt attentat», που μεταφράζεται ως «έφθασε η ώρα, έρχεται η επίθεση».

protothema.gr