Με πέντε αθλητές και πέντε αθλήτριες θα πάρει μέρος η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πανελλήνιο ΟΠΕΝ, το οποίο θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Περιστερίου από την Παρασκευή (11/5) έως και την Κυριακή (13/5).
Η σχετική ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:
Στο πανελλήνιο ΟΠΕΝ που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Περιστερίου θα συμμετάσχει η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων το τριήμερο από Παρασκευή (11/5) έως και Κυριακή (13/5). Η αποστολή του Ν.Ο.Χ. αποτελείται από πέντε αθλητές και πέντε αθλήτριες, στόχος των οποίων είναι να πραγματοποιήσουν τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις. Ειδικά, ο Αντώνης Τσουρουνάκης και η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου θα επιδιώξουν να \”πιάσουν\” τα όρια για τις Εθνικές ομάδες.
Σύμφωνα με τον προπονητή του Χανιώτικου Ομίλου, Ηλία Καλαμαρίδη, η ομάδα του βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση λόγω του ότι τις τελευταίες εβδομάδες κατάφερε και προπονήθηκε στην 50άρα πισίνα και κατά τον ίδιο, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να σημειώσουν οι αθλητές του, καλές επιδόσεις.
Αναλυτικά η αποστολή που θα πάρει μέρος στο ΟΠΕΝ είναι η εξής: 
Βασιλαντωνάκης, Βογιατζάκης, Ξηρουχάκης, Σαλεβουράκης, Τσουρουνάκης, Ηλιάκη, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Στέλλα Καλογεροπούλου, Καλαμαρίδη και Πατεράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook