Με μεγάλη επιτυχία και ατέλειωτο ενθουσιασμό, πραγματοποιήθηκε την τετάρτη 2 Μαρτίου στον πολυχώρο του δήμου η γιορτή-συνάντηση για τα νηπιαγωγεία όλης της επαρχίας με τίτλο \”Αγαπώ το βιβλίο\’. Ο ενθουσιασμός και η χαρά των νηπίων ήταν απερίγραπτη! Τα παιδιά για πρώτη φορά βρέθηκαν όλα μαζί, διασκέδασαν και συμμετείχαν πλήρως και ουσιαστικά σε όλη την εκδήλωση.

Η αίθουσα γέμισε από τις φωνές των μικρών φιντανιών των Σφακίων! Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τον καλλιτέχνη Κλόουν της \’πρωτοβουλίας δημοτών\’ Υβ, ο οποίος με πολύ μεράκι και πάθος διοργάνωσε την γιορτή αφιλοκερδώς και πραγματικά ξετρέλανε τα νήπια καθώς και τους γονείς που παραβρέθηκαν στη γιορτή.

Υπήρξε μπουφές με κεράσματα και σπιτικά γλυκά για τα παιδιά, καθώς και ξεχωριστός για τους μεγάλους. Στο τέλος μοιράστηκαν βιβλία σε όλα τα νήπια, προσφορά της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου. Η εκδήλωση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τον δήμο, σε συνεργασία με τα νηπιαγωγεία και την \’πρωτοβουλία\’.

Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά όλων μας, γιατί επιτέλους ο δήμος μας αρχίζει να ζωντανεύει, ενεργοποιώντας τους δημότες και δίνοντάς τους ευκαιρίες έκφρασης και ψυχαγωγίας. Αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά παρεμβάσεις, τις οποίες θα ακολουθήσουν και άλλες σε θέματα παιδείας. Αντίστοιχες δράσεις ετοιμάζονται για το δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, προσαρμοσμένες στις αντίστοιχες ηλικίες. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την πραγμάτωση της εκδήλωσης!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook