Άλλος ένας επιχειρηματίας προστέθηκε στον τραγικό κατάλογο των ανθρώπων που αποφασίζουν να βάλουν τέρμα στη ζωή τους για αιτίες συνδεδεμένες με την οικονομική κρίση.

Ο Αρκάντζελο Αρπίνο, 63 ετών, ιδιοκτήτης οικοδομικής εταιρείας, έβαλε τέλος στη ζωή του έξω από τον καθολικό χώρο λατρείας της Παρθένου στην Πομπηία, κοντά στη Νάπολη.

Ο Αρπίνο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μπήκε στον ιερό χώρο για να προσευχηθεί, και στη συνέχεια, εξερχόμενος, έβγαλε ένα περίστροφο από την τσέπη του και πυροβολήθηκε στον κρόταφο.

Ο επιχειρηματίας άφησε τρεις επιστολές: μία προς την οικογένειά του, για να ζητήσει συγγνώμη, μια άλλη στην οποία κάνει αναφορά στα οικονομικά προβλήματα της επιχείρησής του, και μια τρίτη, με την οποία κατηγορεί για τις μεθοδεύσεις της την υπηρεσία είσπραξης φόρων Equitalia.

Πριν από δυο ημέρες, στο Σαλέρνο, στο νομό της Νάπολης, ένας άνεργος που είχε λάβει ειδοποιητήριο για έξωση αυτοκτόνησε δι\’ απαγχονισμού.

Στην περιφέρεια της πόλης Πράτο της κεντρικής Ιταλίας, την περασμένη νύχτα, ένας 55χρονος εργάτης του υφαντουργικού τομέα που είχε απολυθεί πρόσφατα, έβαλε τέρμα στην ζωή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook