Ολοσχερώς καταστράφηκε, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, το μπαρ LIKE που βρίσκεται επί της οδού Δουκός Μποφώρ από τον εκρηκτικό μηχανισμό μεγάλης ισχύος που εξερράγη λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα.

Οι ζημιές ανέρχονται στις 250.000 με 300.000 ευρώ σύμφωνα με δήλωση του 37χρονου ιδιοκτήτη.

\"\"

Όπως ανέφερε ο ίδιος, πρίν από ένα μήνα περίπου είχε δεχτεί ένα τηλεφώνημα με απόκρυψη στο οποίο άκουσε μία ανδρική φωνή με  κρητική προφορά να του λέέι: \”Μπρε συ , άλλαξε μωρέ τις τιμές σου αλλιώς θα βρείς το μαγαζί σου στην Ντία\”.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του μπαρ  οι τιμές του ήταν πάρα πολύ χαμηλές γεγονός που όπως τόνισε ίσως να ενόχλησε κάποιους.

Ευτυχώς την ώρα της έκρηξης το κατάστημα ήταν κλειστό προκαλώντας μόνο τις τεράστιες υλικές ζημιές, καθώς επίσης και σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το μπαρ.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή  άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που έχουν κάνει ήδη την πρώτη αυτοψία του χώρου, ψάχνοντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες και στα αίτια της τοποθέτησης του εκρηκτικού μηχανισμού ενώ κλειστός παρέμεινε ο δρόμος έξω από το μπαρ μέχρι τις 8 το πρωί.

Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων την πιθανότητα ο  ιδιοκτήτης του καταστήματος να είχε πέσει θύμα των νονών της νύχτας που \”προσφέρουν αφιλοκερδώς\”  προστασία ή να είχε προσωπικές διαφορές με κάποιους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook